Murer - Murerarbejde - Murerservice

Veludført murerarbejde, med stor vægt på tæt dialog med vores kunder

Vi har lang og stolt tradition for korrekt og veludført murerarbejde, vi ligger stor vægt på dialog og kommunikation med vores kunder, dette sikrer at vores kunders ønsker kan blive som forstillede. Så skal der bygges nyt eller renoveres så står vi for støbning af fundament til den øverste sten i gavl er sat.

Professionel og faglig ekspertise inden for murerarbejde

Vi sikrer dig som kunde, at altid få den faglige ekspertise inden for murerarbejde. For os er fundamentet det vigtigste, herfra skaber vi et sundt, solidt og bæredygtigt byggeri. Vi bruger materialer der holder, så I kun skal have gjort det en gang​.

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.