Hulmursisolering for private og erhverv

Isolering af hulmur betaler sig

Kunne du tænke dig at få et bedre indeklima i dit hus? Har du en ekstraordinær høj varmeregning, som du godt kunne tænke dig at få mindsket? Ønsker du at minimere dit eget klimaaftryk? Der kan være mange gode grunde til at få foretaget en hulmursisolering af huset eller erhvervsbygningen. Hos Green Totalentreprise står vi gerne klar til at udføre arbejdet, uanset hvad årsagen er til, at du godt kunne tænke dig at få isoleret hulmuren.

Vi tilbyder isolering af hulmur, lægning af træterrasse, fugning af vinduer og andre former for haveservice for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Ikast-Brande, Herning, Vejle og omegn, men vi kører også gerne ud til opgaver i resten af landet. 

Der er mange fordele ved at isolere hulmuren

Som nævnt er der rigtig mange fordele ved at få isoleret hulmuren, hvis du har en bygning med en hulmur i facaden. Her kan især fremhæves følgende fordele:

  1. ​Du kan sænke dit varmeforbrug og dermed også spare penge på varmeregningen
  2. ​Du kan få et bedre indeklima
  3. ​Du kan minimere træk og risikoen for kuldebroer
  4. ​Du kan øge husets værdi, fordi boligen vil kunne opnå et bedre energimærke
  5. Du kan nedsætte dit eget CO2-udslip

Vi lægger vægt på den gode og ærlige kommunikation

Uanset hvilken opgave vi skal udføre for dig, så kan du altid forvente, at du får en god og ærlig kommunikation, når du vælger at lade os stå for arbejdet. Vi vægter kommunikationen med vores kunder højt, og vi ønsker at sikre os din tilfredshed med vores arbejde.

Vi har en stor passion inden for blandt andet hulmursisolering og vores øvrige arbejdsområder, og vi har mulighed for at rykke hurtigt ud, så du ikke skal vente for længe på vores hjælp.

Vi udfører mange former for bygningsisolering. 

​Vi udfører mange former for bygningsisolering. Vi isolerer bla.  tage og lofter i både nybyggeri og gamle huse, i beboelsesejendomme og kontorer, i villaer og sommerhuse. Med en efterisolering begrænser du ikke bare dit varmeforbrug. Du sikrer også et sundt indeklima for dig og din familie, da vægge, gulve og lofter bliver varmere. Det begrænser risikoen for vækst af skimmelsvamp på de indvendige overflader.

Vi indbygger dampspærrer i konstruktionen, når vi efterisolerer. Det sikrer, at der ikke samles fugt i isoleringen med fare for råd- og svampeangreb.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris på hulmursisolering

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget hulmursisolering koster? Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi beregner derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris på lige netop din opgave. Du skal bare kontakte os for en indledende snak. 

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.