​Renovering af badeværelse med flotte resultater

Giv dit badeværelse nyt liv med Green Totalentreprise

Er dit badeværelse blevet slidt, og trænger det derfor til en opdatering? Så er Green Totalentreprise din professionelle partner til badeværelsesrenovering. Med vores ekspertise sikrer vi, at dit nye badeværelse ikke kun er smukt og moderne, men også funktionelt og holdbart. Vi elsker at arbejde med renovering af badeværelser, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig med at realisere dit drømmebadeværelse.

Fra vores udgangspunkt i Brande kører vi gerne ud til private- og erhvervskunder i hele området, herunder i Ikast, Herning, Vejle. Uanset hvor i landet du har brug for hjælp til renovering af dit badeværelse, kan vi dog hurtigt komme ud og bidrage med vores store ekspertise og dygtige fagfolk.

Sådan hjælper vi med renovering af badeværelse

Hos Green Totalentreprise varetager vi gerne alt murer- og malerarbejde i forbindelse med renovering af badeværelse.

Vi kan dog også tage hånd om hele opgaven for dig i en totalentreprise, så du ikke selv behøver at kontakte tømrere og VVS’ere, hvis disse fagfolk er nødvendige for at løse opgaven. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser og garanterer høj kvalitet i alt vores arbejde. De gør vi blandt andet ved at lytte nøje til dine behov, så vi kan give dig en tilpasset løsning, der opfylder dine specifikke behov og ønsker.

Uanset om det er opsætning af nye fliser, udskiftning af gamle fuger, en komplet omgang vådrumsmaling eller en mere omfattende renovering af badeværelset, står vi klar til at hjælpe dig fra ide til et færdigt nyt badeværelse.

Kontakt os og få et tilbud på dit drømmebadeværelse

Med Green Totalentreprise får du en samarbejdspartner, der forstår vigtigheden af detaljer og kvalitetsarbejde i renovering af badeværelser. Kontakt os i dag for at få et tilbud på dit drømmebadeværelse, og lad os fortælle dig meget mere om, hvorfor vi er de helt rigtige til opgaven.

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.