Haveservice​

Haveservice

Vi forstår, at din ejendom er en stor investering, og vi ønsker, at vores kunder skal vide, at vi er her for at hjælpe dem udføre de drømme de kan have for ejendommen.


Fra nybyggeri landskabspleje, til eksisterende landskaber der har brug for en ansigtsløftning, vores professionelle personale hjælper dig. Gør landskabet til en oplevelse.

Smuk græsplæne og fejlfri havearbejde

​Vores landskabs division har mange års erfaring i alle faser af landskabspleje og vores kundefokuseret tilgang gør landskabet til en oplevelse.​

Vi ønsker vores kunders input hele vejen igennem projektet, så vi er sikre på 100% tilfredshed.

Opmærksom på de mindste detaljer

​Vi laver en løsning efter dine behov, så valget er dit, om det er klargøring af grunden til du kommer i huset i weekend, eller om det en hjælp til en mere fast løsning. Behovet er altid forskelligt, men vores service er altid den samme høje standard. 

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.