Lægning af træterrasse der lever op til dine drømme

Drømmer du om en ny terrasse i haven?

Drømmer du om at få lagt en ny terrasse i haven eller på dit grønne areal omkring din virksomhed? Forestil dig at kunne gå direkte fra huset og træde ud på en velbygget træterrasse, hvor du kan sætte dig i loungemøblerne og nyde det gode vejr, eller hvor du kan tænde op for grillen, mens du nyder en kold øl.

Hos Green Totalentreprise har vi stor erfaring inden for lægning af træterrasse, hulmur isolering, fugning af vinduer og andre former for haveservice.  Vi kører ud til både private husejere og erhvervskunder for at udføre vores arbejde. Det kan både være i og omkring vores eget lokalområde, herunder for eksempel i Herning, Vejle eller Ikast-Brande, men vi kører også ud til opgaver for vores kunder i resten af landet. 

Vi tilbyder en stabil og holdbar lægning af træterrasse

Når du vælger at lade os stå for at lægge din nye træterrasse i haven eller på firmagrunden, så kan du altid forvente, at du får et både smukt, stabilt og ikke mindst langtidsholdbart resultat. Vi elsker vores arbejde, og vi har en stor passion og erfaring inden for blandt andet lægning af træterrasse. Derfor ved vi også, hvordan den skal bygges, for at den kan holde i mange år.

Vi lytter samtidig nøje til dine ønsker og behov, for din tilfredshed er det absolut vigtigste for os. Derfor sørger vi for at imødekomme dine ønsker og behov, så du får lige netop den træterrasseopbygning, som du drømmer om. Den gode og ærlige kommunikation bliver altid vægtet højt i vores virksomhed. 

Hvad koster en træterrasse?

Der er mange forskellige faktorer, der er med til at påvirke vores priser. Her kan blandt andet nævnes:

  • ​Hvilket design terrassen skal have
  • ​Hvor stor terrassen skal være
  • ​Hvilke materialer vi skal bygge med
  • ​Om du ønsker en overdækket terrasse

Vi beregner gerne en billig pris til dig på lægning af træterrasse, når vi kender til dine ønsker og drømme. 

Vi kan komme og bygge din nye terrasse inden for kort tid

Kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog omkring dit kommende terrassebyggeri. Vi kan nemlig komme og lægge din nye træterrasse inden for ganske kort tid.

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.