Facaderenovering

Beskyt dit murværk med en professionel facaderenovering

Facaderenovering er forskellige murerarbejdes opgaver beskytter dit murværk.

Facaderenovering kan blandt andet være at få udskiftede fuger, det løser vi ved at udkrads de gamle fuger og derefter omfuge murværk. Facaderenovering kan også være at lave en vandskuring, her ændre man hurtigt stilen på sit murværk. Til sidst kan man vælge at facaderenovere med netpuds, denne facaderenovering er klart den stærkeste løsning, har man et murværk som er porøst vejleder vi altid til denne facaderenovering da hele facaden bliver en hel flade, der bærer hinanden. Kvalitet er en grundsten for os,

I kan altid være sikker på at vi aldrig nøjes, vi går altid den ekstra mil for at få et jævnt og ensartet look.​

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.