Hækklipning udføres for private husejere og erhvervskunder

Har du brug for professionel hjælp til at få klippet hækken?

Hækklipning kan være både fysisk hårdt og ikke mindst tidskrævende at gå i gang med selv. Trænger din hæk til at blive klippet, men har du ikke selv tiden, lysten eller overskuddet til at gøre det? Så lad i stedet for os hos Green Totalentreprise hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for klipning af hæk, som vi både udfører for private husejere og en række forskellige typer erhvervskunder.

Vi holder selv til i Brande, hvorfor vi har særligt mange opgaver for kunder i vores eget lokalområde. Vi kører dog også ofte ud til hækklipningsopgaver for vores kunder i Herning, Ikast, Vejle og omegn samt i resten af landet, hvis det er her, du har brug for vores hjælp til at få klippet hækken.

3 fordele ved at lade os klippe din hæk

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade os stå for din hækklipning, men vi ønsker især at fremhæve følgende 3 konkrete fordele ved at vælge os til opgaven:

  • Vi elsker vores arbejde
  • Vi arbejder hurtigt og effektivt
  • Vi lægger stor vægt på den gode kommunikation

Du er med andre ord sikret en flot og nyklippet hæk, der fremstår, som du ønsker den, når du vælger at lade os udføre arbejdet. Derudover arbejder vi effektivt og hurtigt, hvilket kommer dig til gode i forhold til den endelige pris, samtidig med at du slipper for at skulle vente i længere tid end højst nødvendigt på at få en flot og nyklippet hæk.

Hvad koster hækklipning?

Det kan være meget forskelligt, hvor meget det koster at få professionel hjælp til klipning og beskæring af hæk. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange meter hæk du har, der skal klippes, og om vi blot skal foretage en studsning af hækken, eller om vi skal foretage en kraftig beskæring. Det kan for eksempel være nødvendigt, hvis hækken er blevet for høj og for bred.

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop den hækklipning, som du har brug for at få udført.

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.