Fugning af vinduer ​

Få udført professionelt fugearbejde

Har du fået monteret nye vinduer, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til fugning af vinduer, eller trænger den gamle fuge omkring dine vinduer bare til at blive skiftet ud, fordi vinduerne for eksempel er blevet utætte? Uanset hvad står vi hos Green Totalentreprise gerne klar til at udføre arbejdet for dig.

Vi tilbyder fugning af vinduer, hulmur isolering, lægning af træterrasse og andre former for haveservice for både private boligejere og en række forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være i vores eget lokalområde omkring Ikast-Brande, Vejle eller Herning, men det kan også være et helt andet sted i landet. Vi kommer nemlig gerne og løser din opgave hurtigt i hele Danmark.​

Er det blevet tid til en ny fuge?

Der kan være flere forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt med en ny fuge omkring husets vinduer eller døre. Det kan for eksempel være, fordi de netop er blevet skiftet ud, og så er det vigtigt, at der bliver lagt en tæt fuge fra start af. Det kan også være, at den gamle fuge er gået i stykker, eller at vinduerne ikke længere er tætte. Uanset hvad er det vigtigt med en ny fugning, så du kan undgå en forhøjet varmeregning og et forringet indeklima.

​​

5 gode grunde til at vælge os til fugning af vinduer

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade vores virksomhed varetage din opgave i forbindelse med fugning af vinduer. Vi ønsker dog især at fremhæve følgende:

  1. ​Vi elsker vores arbejde og har en stor passion for vores fag
  2. ​Vi lægger vægt på at have en god og ærlig kommunikation med vores kunder
  3. ​Vi har et stort fokus på at sikre os din tilfredshed
  4. ​Vi har mange års erfaring inden for fugning og tætning af vinduer
  5. ​Vi udfører opgaver i hele landet, og vi kan komme og udføre arbejdet hurtigt

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på fugning af vinduer i dit hjem eller i din erhvervsbygning.

​Silikone fuger

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.