​​Faskiner

Faskiner

Faskiner er et rigtigt godt alternativt til at få sikret sit hus mod de større og større vandmængder vi oplever blandt andet her i Danmark. Vi laver mange udskiftning fra de gamle betonbrønde, da mange af dem er fyldte grundet manglende vedligeholdelse som blandt andet rengøring/tømning, så sker der det at de tilstopper og faskinen ikke har længere sin effekt.​

En billigere løsning

Det er en billiger løsning af få det hele udskiftet, det vil sige ny rensebrønd, nye PVC-rør, og ny faskine. Ved en ny montering af faskine er der nogle krav der skal overholdes. 2 meter fra skel – 5 meter fra bygninger – skal pakkes i dug – der skal være fald på –​

Mange fordele

  • Hurtig montering
  • kan let tilpasse nødvendig størrelse
  • Vi graver
  • Vi montere
  • Vi tager aftaldet med og rydder op efter os

Vi samler kun på glade og tilfredse kunder

Skal vi hjælpe dig som vi har hjulpet mange andre?

​★★★★★

Efter at have fået anbefalet Green totalentreprise, havde jeg nogle ønsker omkring vores haveprojekt. Green totalentreprise havde en fuld forståelse for vores behov, de fik hele opgaven og passer stadig haven flere år efter, tak for at indfri vores ønsker.

Stefan, Midtjylland

​★★★★★

Efter at have brugt en anden entreprenør, bruger vi nu kun green totalentreprise, de har stået for alt vores malerarbejde, samt anlagt vores have. 1000 tak fra Ole og Karen Ringkøbing.

Karen, Ringkøbing

​★★★★★

Jeg er så glade for green totalentreprise, mit overskud er ikke hvad det har været så er det rart med et firma der kan lidt af hvert. Tak for at jeg kan nyde min have og for rampen ned til haven så min kørestol nu kan komme ned og nyde hele mit hjem.

Peter, Søndervig

Kontakt

Green Totalentreprise ApS​

Vardevej 110, 6933 Kibæk

CVR: 43079379

E-mail: greentotalentreprise@gmail.com

​Åbningstider 

Mandag - torsdag: 07:oo - 15.30 

Fredag: 07:00 - 13.30

Ring i dag

(+45) 93 80 73 87

Copyright © 2022 Green Totalentreprise ApS. Alle rettigheder forbeholdes.